tag.01

tag oleh Misz Syafa.
pada 13 June 2010 : 11.36 am.



1. ADAKAH SAYA HOT ?

Tidak. Saya Cool. xD


2. UPLOAD WALLPAPER YANG DIGUNAKAN


















3. CERITAKAN PASAL WALLPAPER

Ya, saya gilakan Patrick Star.
Watak paling kelakar dalam Spongebob Squarepants.


4. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA
Dah lama sangat la. Lupe dah.


5. LAGU PALING LATEST KAU DENGAR
Gio : Bila Cinta


6. APA YANG DIBUAT SELAIN SELESAIKAN TAG
Blog Walking


7. SELAIN NAMA SENDIRI DI PANGGIL NAMA APA ?
Babe, Yayang.


8. TAG 8 ORANG LAGI
Rahimah
(Ya, saya tahu kamu telah ditag, tapi kamu kan ada 2 blog,
sila jawap di blog yg kedua! :))

Nona Nadzirah
Apai
(maaf, follower tak cukup 8 orang)
dan siapa-siapa lagi la yg TER-baca entry ni.


9. SIAPAKAH ORANG NO.1 PADA ANDA
Seorang janda gebu yang baru single,
dan baru melangkah ke dunia kerjaya.
Bakal menjadi ibu kepada anak dalam jumlah yang banyak.
Kerana impian beliau ialah,
"Lepas kahwin nak buat anak banyak-banyak"
(-_-")


10. KATAKAN SESUATU PADA NO 5.
Kau sokong negara mana?


11. NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA YE....
Dengan No. 1 kot. Bakal! :D


12. BAGAIMANA DENGAN NO. 4
Merah je mata. Tak cukup tidur malam tadi?


13. PESANAN PADA ORANG NO.6
Merah tanda berhenti.
Ingatlah orang yang tersayang.
Jangan jadi seperti ayam.
T_T


14. KATA-KATA CINTA UNTUK NO. 2
"l'amour est aveugle"


15. 5 PERKARA YANG ANDA TAU TENTANG ORANG YANG MENGETAG ANDA
~010188~ obses dengan camera + handphone + kucing + moody + happy + tegas + simple + pemalu + berusaha ke arah lebih baik + pelajar UTM sepenuh masa + pencinta view + family 1st + puteri tunggal dari 2 sibling lelaki + susah mencuba makanan baru + setia pada satu benda untuk tempoh yang lama + superbike + chocolate + menulis (copy paste drp blog beliau!)

+ bakal menjadi ibu yang garang dan penyayang!
:P


16. GAY OR LES
I'm flexible. Kahkahkah!


17. PERASAAN ANDA SEMASA MENJAWAB TAG INI
Agak teruja menjawap soalan tanpa perlu melalui study week yang membosankan.
tanpa melibatkan sebarang penggunaan akta.
tanpa tekanan.
tanpa paksaan.
:)

kesimpulannya,
sila tag saya lagi.
saya terlalu free.
dah bersara awal la katakan.
xD


tag telah diselesaikan oleh Slay.
pada 13 June 2010 : 11.22 pm.

3 comments

Nona Nadzirah Anak PakDin | June 18, 2010 at 5:08 PM

novel lagi best dari filem.

slay | June 18, 2010 at 11:15 PM

hehe of coz la, baca novel "feel" dia lain.

Nona Nadzirah Anak PakDin | June 21, 2010 at 11:17 AM

haha. feel is better. lgpun muvee kne tgok sorang2 mcm bace novel bru masyuk